Трапец или рамо?

7 Dec

Първоначално публикувано на 29 октомври 2011 година за „Официалния фенклуб на Владо Гардероба“. В текста умишлено липсват каквито и да било промени.


Ще успее ли Владо Гардероба да изтипоса трапец като на Батиста или неговото рамо ще изпревари развитието на останалите три части от тялото?

Очаквайте отговорите на този и още три горещи въпроса около скромната особа на Третото най-нацепено животно само по третото ни предаване „Тройка за нацепване“ с водещи Тройчо Тройчев, Трияна Тричкова и сензационното число 3. Излъчванията са всеки третък от три до три часа по трета независима радио станция „Три на трета“.

Можете да ни откриете и на адрес ⋰три⋮///три…три///333⋱, както и в „Тритър“, но и всички три останали социални мрежи под кой да е от трите псевдонима „Три“, „3“ или „Ивайло Димитров“. Ако не разбирате български, не се притеснявайте, нашите предавания и новини се излъчват тривременно на всички три съществуващи във Вселената (и останалите три) езици, като имаме специални кореспонденти на всяка една от трите останали планети, кръжащи около трите звезди в трите галактики, разбрахте идеята, които излъчват по три ексклузивни интервюта на всеки три дни с по трима случайни и нетолкова случайни минувачи, за да разберат какво е мнението на тримата простосмъртни и нетолкова простосмъртни за големината на ръката на Владо Гардероба и още три други удобни и по-малко удобни аспекта, свързани с третата седмична тренировка на Трикрилния Гардероб Владо. Присъединете се към безкрайно голямата група от трима наши слушатели само сега (или най-късно до три минути), за да не се налага да изпращаме специалните ни три екипа от по трима трикраки биячи изтрИбители, които безпощадно ще ви разтроят, докато не се съгласите да слушате нашето иначе миролюбиво трето предаване.

С уважение,
тримата председатели на тристранно сдружение „Три за всеки“
(Следват три нечетливи подпписа.)