Бисерка Йовчева за Шумен

12 Sep

Тъкмо видях, че Бисерка Йовчева, дългогодишният ръководител на Школа А&Б, ще участва в предстоящите избори като част от листата на Реформаторски блок за Шумен:

Реших: Ще сe кандидатирам за народен представител!
Включена съм в листата на Реформаторски блок за шуменски регион.
Убедена съм, че бъдещето на нашата страна зависи от това, доколко децата ни са подготвени да го изградят. Убедена съм, че в парламента трябва да отидат хора, които искат и могат да работят.
Доказала съм, че разбирам от образование! Доказала съм, че мога да работя! Бих искала да участвам в реформите на българското образование и знам как!
Все пак, няма да успея в това начинание сама! Необходима ми е вашата подкрепа!
Преферинцията ми дава възможност да се кандидатирам мажоритарно. Когато ме подкрепяте, ще подкрепите преди всичко мен! Благодаря, че ще го направите!

Лично мога да засвидетелствам опита на Бисерка Йовчева, що се отнася до преподаването на информатика и подготовката на учебни програми и образователни стратегии в по-голям мащаб. В този смисъл, избирателите от 30-и МИР със сигурност имат поне един достоен кандидат за народен представител и дежурното оправдание този път не върви.

Приятели и познати с постоянен адрес в ‪Шумен‬ и областта, на тези избори очаквам 100%-ва избирателна активност поне от вас. :)