Народни допитвания в Швейцария

20 Jun

Често, Швейцарската конфедерация ни се дава за пример за държава с пряка демокрация, където едва ли не всяко едно политическо решение минава през референдум. Макар и това до голяма степен да е така и да имаме още много какво да … Read More »

Участие на референдума в чужбина

16 Sep

Драги сънародници, Както вече знаете, на 25 октомври т.г. ще се проведе национален референдум с въпроса: „Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?“ В страната той ще се проведе … Read More »

Гласоводител за Народно събрание 2014

2 Oct

Инструментът „Гласоводител“ за изборите за 43. Обикновено народно събрание е вече готов! Научете повече за позициите на политическите партии по 35 важни въпроса, но се замислете добре преди да изберете кому да дадете гласа си на 5 октомври. Въпросникът може … Read More »

Гласуване за ЕП в чужбина

12 Apr

Скъпи сънародници, живущи извън територията на Република България, Моля не забравяйте да подадете заявленията си за гласуване на предстоящите избори за Европейски парламент. Така ще може да се открият повече секции извън страната и Вие автоматично ще бъдете включени в … Read More »